ZAŠTO JE VAŽAN KVALITET
UNUTRAŠNJEG VAZDUHA?

Da li ste znali da provodimo i do 90% vremena u toku dana u zatvorenom prostoru, bilo da smo kod kuće, u školi ili na poslu?

Svima nam je poznata zagađenost vazduha na otvorenom, kao i njene štetne posledice po zdravlje i životnu sredinu. Međutim, često zaboravljamo da i vazduh u unutrašnjem prostoru može biti zagađen.

ŠTA SVE UTIČE NA KVALITET
UNUTRAŠNJEG VAZDUHA?

DOBRA VENTILACIJA

KVALITET SPOLJAŠNJEG VAZDUHA

NAMEŠTAJ, PODNE I ZIDNE OBLOGE

GRAĐEVINSKI MATERIJALI

ZAŠTO JE VAŽNA ULOGA
GRAĐEVINSKIH MATERIJALA?

Svaki građevinski materijal ima određeni nivo emisija različitih supstanci. Od prirode i količine ovih emisija umnogome zavisi kvalitet unutrašnjeg vazduha.

Kako da znam koji su materijali dobri?

Naša mineralna vuna sa ECOSE Tehnologijom poseduje sertifikat Eurofins Indoor Air Comfort Gold i ocenjena je kao “izuzetan materijal” u skladu sa regulativom o emisijama isparljivih organskih materija.

Eurofins Indoor Air Comfort Gold sertifikat za kvalitet unutrašnjeg vazduha je dokaz da su proizvodi od mineralne vune sa ECOSE Tehnologijom usaglašeni sa različitim obaveznim i preporučenim regulativama u oblasti kvaliteta unutrašnjeg vazduha. Ovo je potvrda da sertifikovana Knauf Insulation mineralna vuna zadovoljava najviše moguće standarde za grupu proizvoda – izolacioni materijali.

Sjajno! Koliko to košta?

Zatražite ponudu za izolaciju potkrovlja i pregradnog zida direktno od prodajnih mesta u vašoj blizini!

Niste sigurni šta vam tačno treba?

Pišite nam za besplatno savetovanje!

    © Copyright - Knauf Insulation Srbija 2024